Gyakran ismételt kérdések

 

 

Tartalom:
Valámiért szétcsúszik, nem megfelelően jelenik meg az oldal.

Az oldal mozilla firefoxra és 1024*768 képernyőfelbontásra van optimalizálva.
Amennyiben más böngészőt használsz torzúlhat az oldal megjelenése.

 

Hogyan tudok letölteni?

Az oldalról letölthető könyveket több fájlmegosztó oldal tárolja. Érdemes tudni hogy ezekről a fájlmegosztó oldalakról ingyenesen lehet letölteni, bár bizonyos korlátozások mellett. Amennyiben ingyen szeretnél letölteni az oldalről, akkor fontos tudni, hogy egy fájlmegsztó oldalról egyszerre csak egy fájlt tudsz letölteni. Arról sem szabad megfeledkezni hogy ugyanarról a fájlmegosztó oldalról csak bizonyos idő elteltével tudsz újra letölteni.

 

Hogyan tudok letölteni a hotfile-ról?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. A felugró ablak jobb felső sarkában válaszd ki a Hungarian feliratot. Ezzel magyarra állítottad az oldal nyelvét. Majd válaszd ki a hétköznapi letöltést. Ezután várd meg míg az oldal befejezi a visszaszámlálást. Majd írd be az ellenőrző kódot, és kattints a "Download the file" gombra. Végül kattints a "Kattints ide a fájl letöltéséhez" feliratra.

 

Hogyan tudok letölteni a uploading-ról?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. A felugró ablakon kattints a "free download" gombra. Ezután várd meg míg az oldal befejezi a visszaszámlálást. Legvégül kattints a "Download the file" gombra.

 

Hogyan tudok letölteni a ugotfile-ról?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. A felugró ablakon írd be az ellenőrző kódot, majd kattints a "free download" gombra. Ezután várd meg míg az oldal befejezi a visszaszámlálást. Majd kattints a "Resume download is disabled for free user" felirat alatti zöld körre. Legvégül kattints a "Your file should start downloading automatically. If it doesn't, click here." feliraton a "here" feliratra.

 

Hogyan tudok letölteni a filesonic-ról?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. A felugró ablakon kattints a "slow download" gombra. Ezután várd meg míg az oldal befejezi a visszaszámlálást. Majd írd be az ellenőrző kódot, és kattints a "submit" gombra. Legvégül kattints a "Start download now" feliratra.

 

Hogyan tudok letölteni a gotupload-ról?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. A felugró ablakon kattints a "Download File" gombra.

 

Hogyan tudok letölteni a fileserve-ről?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. A felugró ablakon kattints a "Slower download" gombra. Majd írd be az ellenőrző kódot, és kattints a "Slower download" gombra. Ezután várd meg míg az oldal befejezi a visszaszámlálást. Legvégül kattints a "Slower download" feliratra.

 

Hogyan tudok letölteni a enterupload-ról?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. Majd kattints a "Regular download" gombra. Ezután várd meg míg az oldal befejezi a visszaszámlálást. Ezután kattints a "Generate download link" gombra. Legvégül kattints a "Download now" gombra.

 

Hogyan tudok letölteni a freakshare-ról?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. Ezután várd meg míg az oldal befejezi a visszaszámlálást. Majd kattints a "Letöltés" gombra. Legvégül írd be az ellenőrző kódot, és kattints a "Letöltés" gombra.

 

Hogyan tudok letölteni a uploadstore-ról?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. Majd kattints a "Slower download" gombra. Ezután várd meg míg az oldal befejezi a visszaszámlálást. Majd írd be az ellenőrző kódot, és kattints a "Create download link" gombra. Majd kattints a "Click here to download" feliratra.

 

Hogyan tudok letölteni a filefactory-ról?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. Majd kattints a "Click here to skip directly to the download link" feliratra. Majd kattints a "Download now" gombra. Majd írd be az ellenőrző kódot, és kattints a "Download now" gombra. Ezután várd meg míg az oldal befejezi a visszaszámlálást. Legvégül kattints a "Download with filefactory basic" feliratra.

 

Hogyan tudok letölteni a depositfiles-ról?

Miután rákattintottál a kiválasztott könyvre felugrik egy új ablak. Majd kattints a "FREE downloading" feliratra. Ezután várd meg míg az oldal befejezi a visszaszámlálást. Majd kattints a "Download the file" gombra.

 

Nem tudom megnyitni a letöltött könyveket, mit csináljak?

A könyvek a winrar nevű programmal vannak betömörítve, ezért egy könyv letöltése után az első dolgunk a fájl kitömörítése. (A további letöltések menüpont alatt találhatók olyan könyvek, amik nincsenek betömörítve.) A könyv kitömörítése után a megfelelő programmal meg tudjuk nyitni a könyveket.

Szükséges programok listája:

 

Webhosting - Domén - VPS szerver - Szerverhosting